Welke info mis je nog?

We hebben ons best gedaan om zoveel mogelijk info op onze website te vermelden. Mis je nog info? Wellicht vind je het hieronder en neem anders graag even contact met ons op.

Graag zouden we hier direct een antwoord op willen geven, maar dat is helaas van te veel factoren afhankelijk, aangezien we per organisatie maatwerk leveren. Wel hebben we een aantal praktijkvoorbeelden uitgeschreven en hier het kostenplaatje bij geschetst, zodat je enigszins een beeld hebt van de kosten. Klik HIER voor de praktijkvoorbeelden.

Ook hier is niet maar één antwoord op. Het heeft volledig te maken met de wensen en behoeften vanuit jullie organisatie. Wel hebben we sterk de voorkeur voor een duurzaam en continu traject, zodat jullie medewerkers fit en vitaal worden én blijven. Bij onze uitgeschreven casussen vind je voorbeelden van trajecten.

Ons doel is om al jullie medewerkers lekker in hun vel te laten én blijven zitten. Simpel gezegd realiseren wij dit door het organiseren van een vitaliteitsdag, het afnemen van een enquête, het presenteren van een adviesrapport en daarna eigenlijk het belangrijkste onderdeel: het vervolgaanbod. Hierbij spelen we in op de aandachtspunten die uit het adviesrapport naar voren zijn gekomen door het aanbieden van workshops en activiteiten. 

Nee, onze diensten zijn geen onderdeel van het PMO en worden helaas niet vergoed.

Ons team bestaat uit veel verschillende mensen met veel verschillende expertises en ervaringen. Bekijk onze ‘Wie wij zijn’-pagina om meer over de SBG Vitality medewerkers te weten te komen.

Wil je ook dat jouw bedrijf vitaler wordt?