Workshop type: Bewegen

Hieronder vind je ons volledige aanbod workshops en activiteiten per type workshop. Alle workshops en activiteiten kunnen op maat worden vormgegeven.

We hoeven jou niet meer uit te leggen dat bewegen goed voor je is. Wat wellicht nog niet helemaal duidelijk is, is welke voordelen fit personeel voor een werkgever biedt.

Gezonde en fitte mensen zijn productiever, omdat ze beter in staat zijn om met stress om te gaan, betere cognitieve vermogens hebben, zich beter voelen en minder vermoeid zijn. Verder resulteert fit personeel in minder verloop, minder stress, minder uitval en zorgt fit personeel voor een positief imago van de organisatie. Meer informatie hierover vind je op onze pagina ‘Effecten’.

Sporten tijdens het werk vormt een mooie pauze, waardoor mensen kunnen opladen. Uit onderzoek (en eigen ervaring) weten we dat een goede balans tussen drukte (bijvoorbeeld door werk) en voldoende oplaadmomenten belangrijk is. Dit heeft een positief effect op onder andere welzijn, productiviteit, baantevredenheid en werkvermogen.

Het aanbieden van sportprogramma’s via de werkgever kan daar een prominente rol in spelen. Niet alleen het deelnemen aan de sportprogramma’s is daarbij relevant, namelijk puur het aanbieden hiervan kan al positief zijn. Een soort wederkerigheid in de relatie: als de werkgever zich om de medewerker bekommert, wordt dat als positief ervaren en is de medewerker zelf ook bereid meer te doen voor de organisatie. Win-win dus.

Hieronder zijn voorbeelden van onze sportprogramma’s te vinden. Daarnaast kunnen volledig op maat gemaakte sportprogramma’s gerealiseerd worden.

Sportcompetitie

Kom wekelijks in actie en strijd samen met je team voor de koppositie!

Sportactiviteiten op kantoor

Beweeg samen met je collega’s voor, tijdens of na werk! Gewoon bij jou op kantoor.

Bootcamptraining

Verbeter je kracht, uithoudingsvermogen en flexibiliteit!

Hoe om te gaan met rugklachten

Weg met die rugklachten!

Hardlooptraining

Ga aan de slag met verschillende hardloopintensiteiten!

Start to Run workshop

Word meegenomen in de wereld van het hardlopen!

Inloopspreekuur fysiotherapie bij bedrijf

Laagdrempelig en snel met je klacht langs de bedrijfsfysio.

Werkplekcheck

Zorg eenvoudig en snel voor een gezonde en verantwoorde werkhouding.

Structurele sportactiviteiten

Kies uit meer dan 25 verschillende sporten en kom samen wekelijks in beweging!

Personal training

Wil je de meest intensieve begeleiding en volledig maatwerk? Kies dan voor personal training!

Wil je ook dat jouw bedrijf vitaler wordt?