Workshop type: Roken

Hieronder vind je ons volledige aanbod workshops en activiteiten per type workshop. Alle workshops en activiteiten kunnen op maat worden vormgegeven.

Rokers, ze bestaan nog. Hier hoeven we eigenlijk geen tekst te plaatsen waarom eigenlijk iedereen zou moeten stoppen met roken. Oke, heel kort dan: je voelt je fitter, je conditie verbetert, je hebt meer energie, je hebt minder kans op ernstige ziektes en je ziet er frisser uit. En zo zijn er nog veel meer redenen om te stoppen met roken. Tel bijvoorbeeld eens de tijd bij elkaar op die rokers dagelijks besteden aan het roken in plaats van aan hun werk. Enfin, stoppen met roken dus.

Met de volgende trajecten bieden we de medewerkers de mogelijkheid om te stoppen met roken. Zeker als het door de werkgever gestimuleerd wordt en werknemers samen de challenge aangaan om te stoppen. Kan nét even dat zetje zijn dat ze nodig hebben.

Om het stoppen met roken aan te pakken, bieden we twee opties, namelijk het traject waarbij werknemers individueel stoppen met roken en daarnaast het traject waarbij een rookvrije werkomgeving wordt gecreëerd. Hieronder staan de twee opties uitgebreid omschreven.

Rookvrije werkomgeving

Een integrale aanpak om de werkomgeving rookvrij te maken!

Individueel stoppen met roken

Onder begeleiding zelf stoppen met roken. Nu écht!

Wil je ook dat jouw bedrijf vitaler wordt?