Workshop type: Voeding

Hieronder vind je ons volledige aanbod workshops en activiteiten per type workshop. Alle workshops en activiteiten kunnen op maat worden vormgegeven.

Gezonde voeding, daar kunnen we ondertussen toch niet meer omheen? Dat zal je wellicht denken, maar helaas houdt verre van iedereen zich bezig met gezonde voeding. Dit kan onder andere te maken hebben met de kennis die over de gezonde voeding ontbreekt, een patroon van ongezonde voeding dat lastig te doorbreken is of het gemak om bijvoorbeeld even de frituur aan te zetten in plaats van een maaltijd met verse groenten te bereiden. Volkomen verklaarbare redenen natuurlijk, maar wel van groot belang om hier aandacht aan te besteden.

Met onderstaande workshops wordt de focus gelegd op gedragsverandering. We gaan er daarbij niet van uit dat de deelnemers opeens vólledig de switch maken naar gezonde voeding. We steken de workshops zo in dat we duurzaam te werk gaan, oftewel gezonde voeding moet de basis zijn, maar er moet zeker nog wel plaats blijven voor bijvoorbeeld een broodje frikandel op z’n tijd. Stap voor stap informeren we de deelnemers over hoe zij gezonde voeding op een zo laagdrempelige manier zoveel mogelijk als standaard kunnen gaan zien. En blijven zien. Zo plukt de werkgever hier ook de vruchten van, zowel letterlijk als figuurlijk.

Kookles op maat (in het voedselbos)

Lekker én gezond in de natuur koken met je collega's!

Sport & voeding

Wat is een goede sportmaaltijd en zijn die shakes nou echt zo goed?

Etiketten lezen

Wat is nou écht belangrijk bij het lezen van een etiket?

Advies gezonde bedrijfskantine

Maak gezonde voeding aantrekkelijk voor je werknemers!

Voedingsexpert op kantoor

Stel die ene voedingsvraag tijdens kantoortijd aan een expert!

Campagne Gezonde voeding

Breng gezonde voeding onder de aandacht onder de werknemers!

Een bietje gezonder eten?

Wil je wel wat gezonder eten? Van voornemen naar doen!

Wil je ook dat jouw bedrijf vitaler wordt?