Blaster Guns

Info workshop

Misschien heb je er wel eens van gehoord; de Blaster Guns zijn namelijk erg populair onder jongeren. Een speelgoedgeweer met een magazijn voor 14 balletjes, een richtvizier bovenop het geweer en de mogelijkheid om zelf te herladen. De Blaster Gun is niet zomaar een kinderspeelgoedgeweer; de Blaster Gun schiet de balletjes namelijk tot 110 km/u af!

Kies je teamgenoten uit, bespreek jullie tactiek, doe je helm op, laad je geweer, zoek een schuilplaats en gaan! Bij deze workshop zorgen we er eerst voor dat de locatie helemaal Blaster Gun proof is, oftewel een ruimte vol met obstakels waar je achter kunt schuilen, lasers aan, lichten uit, muziek aan, legernetten opgehangen en geweren klaar. Onze Blaster Gun master zorgt voor een duidelijke uitleg en vertelt welke gamesoorten we gaan spelen. Wordt het Team Deathmatch, Capture the Flag of beland je in de Gulag?


Praktische informatie
De workshop Blaster Guns kan plaatsvinden op een locatie naar keuze, zoals de bedrijfskantine, op een afdeling, in een winkel, een (gym)lokaal, maar bijvoorbeeld ook in een (kantoor)pand waar de collega’s tegen elkaar kunnen spelen. 

Wij zorgen voor alle Blaster Guns, balletjes, helmen, legernetten, lasers, obstakels, grote muziekboxen en een Blaster Gun master die de activiteit begeleidt.

Tip: combineer de workshop Blaster Guns met bijvoorbeeld de workshop Lasergame voor een ultieme shootingexperience!


Locatie en duur van de workshop
Al onze workshops worden volledig op maat georganiseerd. Dat houdt in dat gekozen kan worden voor bijvoorbeeld een losse workshop van een uur, maar ook een structurele workshopmiddag of een geheel verzorgd workshopevent is mogelijk. Verder zitten we ook niet vast aan één specifieke locatie; wil je bijvoorbeeld een workshop bij jullie op kantoor of moeten wij een lokale sporthal of beachclub regelen? Alles is mogelijk. Neem eenvoudig contact met ons op om de mogelijkheden samen door te nemen.

Bekijk onze andere workshops

Expeditie Robinson

Ga samen met je collega's de strijd aan! Net als op tv, maar dan net even wat anders.

Volledig verzorgde teambuildingsdag

Sit back and relax, wij regelen alles!

Bubbelvoetbal

Doe de grote opblaasbare bal om je heen en beuk erop los!

Sportcompetitie

Kom wekelijks in actie en strijd samen met je team voor de koppositie!

Leiderschapstraject

Wat is jouw manier van leidinggeven en benut je deze skills wel voldoende?

Mindfulness

Gun jezelf meer focus en energie!

Wie is de Mol?

Speel samen met je collega's meerdere afleveringen en kom erachter wie de mol is!

Lasergamen

Lasergamen alleen voor kinderen? Echt niet! Spanning gegarandeerd!

Sportactiviteiten op kantoor

Beweeg samen met je collega’s voor, tijdens of na werk! Gewoon bij jou op kantoor.

Ontspanning op de werkvloer

Voel je (weer) prettig op de werkvloer!

Wil je ook dat jouw bedrijf vitaler wordt?